Atlético trekt naar oninneembaar Hannover '96

Tomas Taecke
| 3 reacties
Atlético trekt naar oninneembaar Hannover '96
Foto: © SC

Thibaut Courtois hoopt vanavond klaar te spelen wat Club Brugge en Standard niet lukte: Hannover '96 uitschakelen en zich zo verzekeren van een plaats in de halve finales van de Europa League.

Atlético Madrid verdedigt donderdagavond een 2-1-uitgangspositie op het veld van Hannover '96. Op zich niet kwaad, ware het niet dat de Duitse club van coach Slomka dit seizoen nog geen enkele keer heeft verloren op eigen veld. Niet in de Bundesliga, niet in de Europa League. De Colchoneros gaan dus op zoek naar minstens een puntendeling.

Het team van onze landgenoot Courtois mist drie belangrijke pionnen door schorsing. Gabi, Juanfran en Arda Turan lopen er vanavond niet bij. Als Atlético zich vanavond weet te kwalificeren, wacht er hen mogelijk een halve finale tegen reeksgenoot Valencia.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Atlético is favoriet. Een gokje bij BWIN op Hannover daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Atlético met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 230 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Hannover wint u 280 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties