PSG stuurt Marseille met lege handen huiswaarts

PSG laat Montpellier niet gaan. De ploeg uit de Franse hoofdstad won de topper van Marseille met 2-1. Het staat nu samen met Montpellier aan de leiding in de Franse Ligue 1.

Na het verlies van vorige week was PSG verplicht om de punten thuis te houden, als het nog leider wilde blijven. Een boodschap die men in het Parc des Princes goed begrepen had.

Al na zes minuten spelen klom de thuisploeg op voorsprong na een goal van Menez. Na rust dreigde het even fout te lopen als Ayew de gelijkmaker scoorde. Het was maar slechts schijn want twee minuten later legde Alex de 2-1 eindstand vast.

Maar niet alles verliep op wieltjes voor PSG. Het zag in de slotfase Sissoko nog uitvallen met een tweede gele kaart.