Allegri (AC Milan) met felicitaties voor Juventus

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Allegri (AC Milan) met felicitaties voor Juventus
Foto: © SC

AC Milan is er niet in geslaagd zijn Italiaanse titel te verlengen in de Serie A. Juventus Turijn kroonde zich tot kampioen na 0-2-winst op Cagliari. Milan-coach Massimiliano Allegri was groot in het verlies.

AC Milan ging gisteren met 4-2-onderuit in de stadsderby tegen Internazionale. Juventus ging dan weer met 0-2 winnen op Sardinië tegen Cagliari. Dat was voldoende om na een spannende strijd de Italiaanse landstitel op te strijken.

In de Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport was Milan-coach Massimiliano Allegri eerlijk. "Ik moet Juventus feliciteren. Ze zijn de terechte kampioen. Het was een mooi en fascinerend seizoen nu er twee ploegen zijn die zoveel punten hebben verzameld. Juventus draaide een goed seizoen. Wij hebben dit seizoen dan weer veel blessureleed gehad, ook tegen Inter moest ik weer een pak spelers om die reden missen", aldus Allegri.

Allegri vindt dat Milan en Juventus elkaar waard zijn. "Ik ben benieuwd hoe ze het er in de Champions League volgend seizoen zullen vanaf brengen. Wij gaan alvast binnenkort gaan bekijken waar we ons zouden kunnen versterken en welke spelers we zullen laten vertrekken."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties