Imschoot wil 'nepcompetitie" inruilen voor België
Redactie
| 9 reacties
Imschoot wil 'nepcompetitie" inruilen voor België
Foto: © SC

Kristof Imschoot wil volgend seizoen graag weer in de Belgische competitie aan de slag. Tot voor kort voetbalde hij bij een bescheiden Cypriotische tweedeklasser waar hij al enkele maanden zijn loon niet meer kreeg.

Kristof Imschoot is transfervrij nadat hij recentelijk zijn contract liet ontbinden bij Enosis Neon Parekklisia, een tweedeklasser uit Cyprus. Hij wacht ook nog steeds op enkele maanden loon.

"Enosis is in de problemen gekomen nadat het enkele dure transfers deed. We hadden ook drie trainers, vorige week is het bestuur opgestapt en ook moesten er regelmatig wedstrijden worden uitgesteld omdat er omkoopgeruchten waren. Er werd gewoon gezegd: die en die machten zijn geregeld. Met voetbal had het allemaal niet meer te maken en in die nepcompetitie wil ik ook niet meer voetballen", aldus Imschoot in GvA.

Imschoot gaf ook nog mee dat hij graag weer in de Belgische competitie zou willen voetballen. In het verleden voetbalde hij nog voor KV Mechelen, Lierse en het Nederlandse Willem II.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties