Interview Vertonghen is het beu: "We zijn niet meer die jonge ploeg"

Fabian Morren
| 48 reacties
Vertonghen is het beu: "We zijn niet meer die jonge ploeg"
Foto: © SC

De ontgoocheling bij Jan Vertonghen is erg groot na het gelijkspel tegen Montenegro. De Rode Duivels zijn immers weer een ontgoocheling rijker;

"Bij de eerste goal stonden we niet goed", zegt Vertonghen. "De tweede goal kon ik niet goed zien. Of het aan de concentratie lag? Dat denk ik niet. Iedereen was geconcentreerd. We stonden af en toe wel verkeerd."

Alweer een deceptie dus. "Dit is zeker een ontgoocheling", geeft de Ajax-verdediger toe. "Met deze ploeg moet je tegen dit Montenegro toch de nul kunen houden."

"We zijn nu een ploeg geworden die moet domineren", weet Vertonghen. "We hebben een heel bank die ook kan meedraaien in het eerste elftal. De verwachtingen zijn hoog."

"We zijn niet meer die jonge ploeg zonder ervaring. We winnen prijzen bij onze clubs. We moeten onze wil tegen andere teams kunnen opdringen. Misschien niet tegen Spanje of Duitsland, maar wel tegen subtoppers en ploegen als Montenegro."

Geen felicitaties
Vertonghen is de ontgoochelingen bij de Rode Duivels beu. "Het is niet leuk meer om in Nederland altijd dezelfde vragen te krijgen. Ik zou liever eens gefeliciteerd willen worden", baalt hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties