Storm van kritiek barst los over Oranje-internationals

Storm van kritiek barst los over Oranje-internationals
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De nederlaag van Nederland zaterdag tegen Denemarken heeft heel wat kritiek laten losbarsten op de Oranje-internationals. Niet alleen in eigen land, maar ook in het buitenland sparen ze de 'vedetten' niet.

Het Duitse Bild viseert vooral Arjen Robben. "Het Robben-drama zet zich door. Robben brengt Holland de Bayern-pech! Na de gemiste penaly tegen Chelsea schiet hij nu tegen de paal. En waar hij zelf had moeten schieten, geeft hij een slechte pass."

De BBC focust dan weer op Robin van Persie. "In de Engelse competitie was hij afgelopen seizoen topscorer, maar nu wist hij de Nederlandse superioriteit niet om te zetten in goals."

Jyllands Posten, de grootste krant van Denemarken maakt dan weer de vergelijking tussen Nederland en 'echte mannen'. "Na de 1-0 uit het niets was de staatsgreep begonnen. Niemand geloofde dat het mogelijk was, maar in de tweede helft waren de Nederlanders blijkbaar te moe in de hete lucht. Dat ging ten koste van de scherpte van de combinaties. De Denen lieten zien waar echte mannen van gemaakt zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties