Biton: "Wil scoren, zoals idool Ibrahimovic"

Biton: "Wil scoren, zoals idool Ibrahimovic"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

David 'Dudu' Biton werd vandaag officieel voorgesteld bij Standard. De 24-jarige Israëlische aanvaller heeft grote ambities en wil zich dan ook zo snel mogelijk integreren bij de Rouches.

Biton is een echte aanvaller en heeft een idool dat tot de verbeelding spreekt. "Ze hebben me gehaald om doelpunten te scoren en dat ga ik dan ook doen. Mijn grote voorbeeld is Ibrahimovic. Hij is volgens mij de beste centrumspits van de wereld", aldus de van Charleroi overgenomen spits in Het Nieuwsblad

Vorig seizoen werd hij door de Carolo's uitgeleend aan Wisla Krakau. "Ik kwam in Polen twintig keer aan de aftrap en viel zes keer in. Dat is toch niet slecht. Natuurlijk wou ik graag meer spelen, maar dat was nu eenmaal de beslissing van de coach."

De Académie van Standard deed hem al grote ogen trekken. "De eerste indruk is fantastisch. Dit is een droomomgeving om in te mogen werken. Dinsdag heb ik al met de coach gesproken. Je voelt dat hij heel wat ervaring heeft en dat is belangrijk voor een speler."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties