Cruijff heeft bedenkingen bij snelle aanstelling Van Gaal

Cruijff heeft bedenkingen bij snelle aanstelling Van Gaal
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens Johan Cruijff is de opvolging van Bert van Marwijk wel heel snel afgehandeld geweest. In zijn column in De Telegraaf stelt hij vraagtekens bij de snelle benoeming van Louis van Gaal.

Van Gaal en Cruijff zijn nu ook niet bepaald de beste vrienden, maar de legendarische nummer 14 heeft andere bedenkingen. "Ik kan me niet aan de indruk onttrekken, dat voor het Nederlandse voetbal essentiële beslissingen heel snel genomen zijn. Door KNVB-directeur Bert van Oostveen, die zaken op zijn bord heeft gekregen waar niet zijn grootste kwaliteiten liggen. Toch heeft hij in een recordtijd een bondscoach aangesteld. Of dat een goede of slechte beslissing is, hangt nu ook af van toeval. Dat mag niet."

Van Gaal laat hij momenteel nog met rust. "Laten we hopen dat hij het gebruikt om zich op sportieve wijze te revancheren Dat hij daarnaast het Nederlandse voetbal het elan teruggeeft dat we ooit hadden. Dus gedurfd en innovatief voetbal. Verder wil ik, wat Van Gaal betreft, nog niet in de toekomst kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties