Vertonghen: "Ik heb De Boer gesmeekt"

Vertonghen: "Ik heb De Boer gesmeekt"
Foto: © SC

Jan Vertonghen heeft met The Daily Mail openhartig over zijn (moeilijke) transfer naar Tottenham gepraat. "Ik ben onder de indruk van de stijl waarop Spurs voetbalt", aldus de verdediger.

"Het voelt goed om speler van Tottenham te zijn", zei Vertonghen aan de krant. "Er was iets tussen mij en Ajax dat de boel heeft opgehouden. Het is een lang verhaal, maar uiteindelijk ging het om een kleine som geld. Ik heb me wel even zorgen gemaakt. Ik ben uiteindelijk naar trainer Frank de Boer gegaan en heb hem gesmeekt om de deal rond te maken

Het was Tottenham-preses Daniel Levy die hem over de streep haalde om naar Tottenham te komen. "Ik was eruit door het gevoel dat Levy mij gaf. Hij nodigde me uit bij de club en kwam naar Amsterdam om me te zien."

"Hij vertelde me dat de club me heel graag wilde hebben en dat geeft een speler een geweldig gevoel. Het is belangrijk dat een club je wil hebben. Nu ben ik hier en ik hou van het witte shirt. Het is een droom die uitkomt. Ik ben onder de indruk van de manier waarop Spurs voetbalt, het lijkt op de stijl van Ajax. Dat is één van de redenen dat ik voor deze club heb gekozen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties