"Olympisch dorp is één grote orgie"

Dennis Moonen
| 19 reacties
"Olympisch dorp is één grote orgie"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De verkoop van condooms was tijdens de vorige Olympische Spelen in 2008 niet bij te houden. Hope Solo, de vrouwelijke doelman van de Amerikaanse nationale ploeg, weet hoe dat komt.

"In het Olympische dorp had iedere atleet seks", vertelt Hope. "Ze deden het in het openbaar, in het gras of tussen de gebouwen. Het was behoorlijk ranzig."

Atleten leven dag in dag uit voor hun sport. Maar volgens Hope laten ze 's avonds toch de teugels vieren. "Ze trainen heel hard, maar als de wedstrijd voorbij is gaan ze feesten. Ze drinken minimaal twintig drankjes op een avond. Als je op de Spelen bent, wil je daar herinneringen aan overhouden. Of het nu op het veld is, met feesten, of op seksueel gebied."

Zelf is Hope ook niet vrij van alle schulden. Aan de Spelen van 2008 houdt ze ook leuke herinneringen over. "Toen we in 2008 goud wonnen, kwamen er een heleboel acteurs met ons mee feesten. Op een gegeven moment besloten we om het feest voort te zetten in ons appartement. Ik belandde er met een beroemdheid in bed. Maar met wie, dat is mijn geheimpje."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws