Coosemans: "Ik blijf een hechte band hebben met Club"

Coosemans: "Ik blijf een hechte band hebben met Club"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Colin Coosemans moest zondag geblesseerd toekijken hoe Waasland-Beveren ten onder ging tegen zijn moederploeg Club Brugge. De doelman keek met gemengde gevoelens naar de wedstrijd.

"Zolang mijn contract doorloopt bij Club Brugge blijft de hechte band vanzelfsprekend bestaan", aldus Coosemans in Het Laatste Nieuws. "Ik moet blauw-zwart nu een tiental maanden uit mijn hoofd bannen en de focus volledig op Waasland-Beveren richten. Ik beweer niet dat het me niets deed het merendeel van mijn ex-maats aan het werk te zien. Anderzijds probeerde ik me gedurende negentig minuten toch vooral te concentreren op mijn huidige club. 'Wat is er goed en wat kan er nog veel beter?'"

"Ik ben de afgelopen weken en ook zaterdag tijdens de match wel in de meest positieve zin geschrokken over het geweldig spelerspotentieel waar Club nu over beschikt. Tchite en Jörgensen zijn toch klinkende namen, die toch al een en ander bewezen hebben. Komt daarbij dat enkele andere sterkhouders zoals Stenman en Trickovski er nog steeds niet bij lopen."

Coosemans weet nog niet of hij of Clepkens eerste doelman zal worden. "Pas na afloop van het seizoen zal ik kunnen zeggen of ik met Waasland-Beveren al dan niet een goede keuze heb gemaakt. Ook al komt de club pas uit tweede klasse, er wordt wordt dan ook heel professioneel gewerkt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties