Messi brengt Barcelona voorbij Osasuna

Sam Soetaers
| 49 reacties

Barcelona keert met een kleine zege op zak terug uit Pamplona. De Catalanen wonnen er met 1-2 van Osasuna. Lionel Messi schonk zijn ploeg de zege.

Barcelona won vorige week nog met 5-1 van Real Sociedad. Deze week ging het een stuk moeilijker voor de ploeg van Tito Vilanova. De bezoekers misten hun kansen en betaalden dat meteen cash. Joseba Llorente bracht de thuisploeg op voorsprong. Invaller Nino had Barcelona helemaal kunnen uittellen, maar zijn bal trof de paal.

Het zou een dure misser worden. In het laatste kwartier van de wedstrijd ontbond Messi zijn duivels. In de 76ste minuut scoorde de Argentijn op aangeven van Alexis Sanchez de gelijkmaker en vier minuten later scoorde Messi weer, dit keer op aangeven van Jordi Alba.