Liverpool met B-elftal in de Europa League

Christophe van den Boom
| 8 reacties
Liverpool met B-elftal in de Europa League
Foto: © SC

Liverpool zal donderdag in de Europa League de strijd aangaan met het Zwitserse Young Boys Bern. Coach Brendan Rodgers gooit zijn jongelingen voor de leeuwen en laat zijn a-kernspelers thuis.

Geen Luis Suarez of Steven Gerrard in de Europa League. Volgend weekend neemt Liverpool het op tegen Manchester United en om niet nog verder weg te zakken in het klassement, willen de Reds winnen. De Europa League komt voorlopig op de tweede plaats en dat is ook te merken aan de selectie.

Zowat alle spelers uit de a-kern krijgen rust. Steven Gerrard, Luis Suarez, José Reina, Glen Johnson, Martin Skrtel, Daniel Agger, Joe Allen en Martin Kelly zijn enkele van de namen die niet aan de aftrap zullen verschijnen.

Jongeren Samed Yesil, Suso, Andre Wisdom, Conor Coady, Adam Morgan, Jack Robinson en Dani Pacheco krijgen dan de kans om zich te bewijzen.

Het is afwachten of de jongeren de Europese druk aankunnen. Young Boys Bern is nu niet die grote topclub zoals Real Madrid of Bayern München, om er enkele te noemen, maar de Zwitsers zullen zich niet zomaar gewonnen geven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties