Giggs: "We waren slecht"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Giggs: "We waren slecht"
Foto: © SC

Manchester United won vanmiddag de 'Hate Game' tegen Liverpool. Toch geeft Ryan Giggs toe dat de tegenstanders beter waren.

De Reds kwamen al snel met tien man te staan, maar dat maakte het voor United niet gemakkelijker. Steven Gerrard opende de score, maar de Mancunians kwamen op gelijke hoogte via Rafael. Robin Van Persie verzekerde de overwinning voor de bezoekers toen hij een penalty verzilverde.

Ryan Giggs geeft toe dat de Red Devils het niet onder de markt hadden met Liverpool. “De laatste drie of vier jaar speelden we beter op Anfield, maar gingen we zonder punten naar huis. Dat zijn nu eenmaal de regels van het spel. Het is altijd moeilijk spelen tegen Liverpool, want zij houden de bal goed in het team. Zelfs met tien man bleven ze trouw aan hun spelstijl en dan blijft het voor ons moeilijk.”

Toch was het niet de rode kaart die de match deed kantelen, maar het doelpunt van Rafael. “We speelden absoluut niet goed en we konden de bal niet bijhouden. Dat Rafael scoorde, deed ons terug in onze kansen geloven”, vertelt de middenvelder.

Giggs en Gerrard lieten voor de wedstrijd 96 ballonnen op. Dat deden ze ter ere van de slachtoffers van Hillsborough. Ook hadden de supporters een enorme tifo met de boodschap ‘Justice’en waren er enkele andere eerbetoningen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties