Kevin De Bruyne scoort opnieuw voor Werder Bremen

Christophe van den Boom
| 10 reacties

Kevin De Bruyne heeft geen moeite om zich aan te passen aan het niveau van de Bundesliga. Vorige week maakte hij zijn eerste doelpunt voor Werder Bremen. Ook vanavond was het raak voor de Rode Duivel, maar opnieuw speelde Bremen gelijk.

Kevin De Bruyne gaf met Werder Bremen partij tegen Stuttgart. Na iets meer dan twintig minuten opende hij de score. Junuzovic verdubbelde nog voor de rust. Na de rust was Stuttgart gretiger en na vijf minuten spelen, bracht Harnik Stuttgart terug in de wedstrijd. De match leek lang op 2-1 af te stevenen, maar tien minuten voor tijd lukte Cacau de gelijkmaker.

Beide ploegen eindigden met z’n tienen. Doelpuntenmaker Harnik botste in de 88ste minuut tegen zijn tweede geel aan en Lukimya-Mulongoti kreeg voor Werder Bremen de rode kaart onder zijn neus geduwd.