Barcelona drie weken zonder Alves

Sander De Graeve
| 2 reacties

Barça houdt een kater over aan de wedstrijd tegen Real Madrid. De Catalanen zien nog maar eens een verdediger geblesseerd uitvallen. Dani Alves greep 27ste minuut naar de hamstrings. Barcelona meldt op de clubwebsite dat hij drie weken out is.

De blessuregolf in de defensie van Barcelona blijft aanhouden. Na Piqué en Puyol is nu ook Dani Alves geblesseerd. De Braziliaanse rechtsback moest na 27 minuten gewisseld worden voor Martín Montoya.

Hij zal zo’n drie weken aan de kant staan en mist zo de wedstrijden tegen Deportivo en Vallecano. Ook de Braziliaanse nationale ploeg zal niet op hem kunnen rekenen. Hij mist de vriendschappelijke interlands tegen Irak en Japan.

De Clásico eindigde in een 2-2 gelijkspel nadat Ronaldo en Messi elk tweemaal scoorden.