Kaka blij met terugkeer in nationale ploeg

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Kaka blij met terugkeer in nationale ploeg
Foto: © SC

Voor Ricardo Kaka is er op een paar maanden heel veel veranderd. Van verstotene bij Real tot een terugkerende verloren zoon bij de Goddelijke Kanaries. De Braziliaan is blij weer international te zijn.

Niet zo lang geleden leek het er nochtans op dat Kaka zou vertrekken bij Real Madrid. De winnaar van de Gouden Bal in 2007 was in de Spaanse hoofdstad op een dood spoor beland en een transfer naar AC Milan, waar Kaka furore maakte voor zijn overstap naar Spanje, leek een optie. Het ging helaas niet door. Misschien was dat maar goed ook want intussen is de Braziliaan zowaar weer te bewonderen in het eerste elftal van de ‘Koninklijke’ en is hij zelfs uitgenodigd voor de nationale ploeg van Brazilië voor de aankomende vriendschappelijke interlands tegen Irak en Japan.

De plotselinge opsteker doet de international goed. "Het is een nieuwe start en ik ben blij om weer terug te zijn. Ik voel me mentaal en fysiek erg goed. Ik ben al bijna een jaar blessurevrij en op de training gaat het goed. Ik krijg nu steeds meer kansen in het eerste van Real Madrid", aldus Kaka, die nog even moet wennen bij de nationale equipe. "Veel spelers ken ik niet eens persoonlijk; Neymar bijvoorbeeld. Het is nu anders dan toen ik er voor het eerst bij kwam en mijn idolen er nog speelden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties