Agger toont tattoo YNWA

Yves Dekoning
| 12 reacties
Agger toont tattoo YNWA
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinds dit seizoen speelt Daniel Agger met een nieuwe tatoeage op zijn vingers. Hij liet deze plaatsen op een moment dat er fel gespeculeerd werd over zijn toekomst bij Liverpool FC.

Daniel Agger genoot afgelopen zomer de interesse van onder andere Barcelona en Manchester City. Toch dacht de Deense international nooit aan een vertrek bij Liverpool FC en vorige week verlengde hij ook zijn contract bij de Reds. Vandaag liet hij ook weten waarom hij voor de zomer YNWA op zijn vingers liet tatoeëren.

Agger: "Ik heb er lang over nagedacht. Ik voel me een deel van deze club en de stad. Ik ben hier al zo lang, het was dus een gemakkelijke beslissing. Ik ben trots om hier te zijn en mijn knokkels bewijzen dat."

Agger ging ook verder in op de prestaties onder Brendan Rodgers: "Ik geniet van het leven onder de nieuwe manager. Ik ga elke dag met plezier trainen. We hebben een goede ploeg en spelen goed voetbal. Ik denk dat we kunnen terugkeren naar de top. Nu vallen de resultaten wat tegen door fouten, maar we spelen goed voetbal. We hebben gewoon een paar zeges nodig."

* YNWA = You'll Never Walk Alone = Het clublied van Liverpool FC.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties