Interview De Boeck: "Uiteraard zin in Cercle"

Tomas Taecke
| 39 reacties
De Boeck: "Uiteraard zin in Cercle"
Foto: © SC

Glen De Boeck staat niet weigerachtig tegenover een nieuwe passage bij het felgeplaagde Cercle Brugge. In een gesprek met Voetbalkrant.com vertelt de coach dat hij graag opnieuw bij de vereniging aan de slag zou gaan.

Na het ontslag van Bob Peeters is Cercle op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Terwijl onze redactie enkel weet dat Branko Karacic met zekerheid op de shortlist staat, is het een publiek geheim dat men zich in de bestuurskamer ook over het cv van Glen De Boeck buigt. Veel geheimen heeft het dossier van De Boeck niet, want de Antwerpenaar was eerder al drie seizoenen aan de slag bij groen-zwart.

"Natuurlijk sta ik open voor een eventuele aanbieding van Cercle", laat De Boeck in het midden of groen-zwart al contact met hem opnam. "Ik ken de vereniging goed genoeg. Het is wel zo dat het bestuur niet voor donderdag een beslissing zal nemen, omdat de levensbelangrijke wedstrijd tegen Beerschot op woensdag boven alles gaat", aldus de vrije coach tegenover Voetbalkrant.com. "Ik zit op dit moment ook niet in de positie om veel interessante aanbiedingen naast mij neer te leggen", weet de coach die vorige week ook bij NAC Breda wel eens genoemd werd.

De Boeck en Cercle gingen niet onder de beste omstandigheden uit elkaar wanneer de coach in de zomer van 2010 richting Beerschot trok. Na één seizoen bij de Ratten koos de 41-jarige coach voor een Nederlands avontuur bij VVV Venlo, waar hij ruim één jaar geleden de rode lantaarn in de Eredivisie achter zich liet. Sindsdien zit De Boeck zonder job en wil hij ondertussen zo snel mogelijk opnieuw aan de slag.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties