"Suarez houdt van Engeland"

Koen Schaaphok
| 4 reacties
"Suarez houdt van Engeland"
Foto: © SC

Als men nu een lijst op zou stellen van de meest gehate spelers in de Premier League, dan zou Liverpool-spits, en notoir duikelaar, Luis Suarez in de running zijn voor goud. Toch voelt de Uruguayaan zich top in Engeland.

“Schwalbes, fopduiken, aanstellerij, matennaaierij, kort lontje,” … ze zijn vaak niet mals in Engeland voor Luis Suarez. Sinds de overstap van de Uruguayaan van Ajax naar Liverpool krijgt hij dan ook veel kritiek te verwerken. Liverpool-trainer Brendan Rodgers ziet zijn aanvaller echter niet weggejaagd worden uit de Premier League. "Luis houdt van Engeland", klinkt het.

Tegenover Sky Sports laat de oefenmeester van The Reds er dan ook geen twijfel over bestaan. "Ik praat geregeld met Luis en hij houdt van de passie en opwinding van het spel hier. Hij is een mentaal sterke speler, zoals je hebt kunnen zien na het verduren van al het commentaar."

"Fenomenaal"

Vooral de liefde van Suarez voor Liverpool zou de aanvaller motiveren om te blijven. “Hij vindt het heerlijk in Liverpool. Hij houdt van de stad, de club, de supporters. Hij is een geweldig talent en zijn doelgemiddelde per wedstrijd is fenomenaal. Hij inspireert de groep, omdat hij elke dag hard werkt. Hij is gewoon een spits van wereldklasse." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties