Totti: "Champions League mogelijk voor Roma"

Koen Schaaphok
| 2 reacties
Totti: "Champions League mogelijk voor Roma"
Foto: © SC

Het is vooralsnog niet het seizoen voor de Romeinen van AS Roma. Het team van Francesco Totti ging woensdag met 3-2 onderuit bij Parma en kijkt nu tegen een grote achterstand op koploper Juventus aan.

Hopen op de scudetto wordt een beetje moeilijk als de koploper maar liefst dubbel zo veel punten heeft verzameld. Clubicoon Totti beseft het ook. “Juve is nu al buiten ons bereik”, realiseert Totti zich in de Italiaanse media. De aanvaller wil het seizoen echter nog lang niet als verloren beschouwen en droomt luidop van een Europees avontuur op het hoogste niveau.

Kwaliteiten

"Ons doel is nu om derde te worden. Kwalificatie voor de Champions League is een realistische doelstelling. Ik geef toe dat er clubs zijn die het tot nu toe beter hebben gedaan dan wij, maar wij hebben ook genoeg kwaliteiten", aldus Totti. De derde plaats is dus het doel van de Romeinen. Napoli staat momenteel derde met acht punten voorsprong op AS Roma.

Toch ziet het er niet best voor de club. Vanwege het verlies tegen Parma staat de ploeg momenteel zevende in de Serie A met veertien punten uit tien duels. Toch stond Totti tegen Parma weer aan het kanon. De aanvaller maakte tegen Parma zijn 273e doelpunt voor de club in 650 wedstrijden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties