Carlos Tevez 'geboren' bij West Ham

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Carlos Tevez 'geboren' bij West Ham
Foto: © SC

Met de partij Manchester City - West Ham United op zondag keert Carlos Tevez terug naar de club waar hij ooit begon aan zijn loopbaan in Europa. De Argentijn is alvast blij om terug te zijn.

Het is al een tijd geleden dat Tevez op het veld van West Ham heeft gestaan. De Londenaren waren even actief in de Engelse Championship maar promoveerden eind vorig seizoen terug naar de Premier League.

Op de website van de Citizens vertelt Tevez over zijn band met West Ham.  "Ik heb mooie herinneringen aan West Ham United overgehouden want het was mijn eerste club in Europa. Ik denk dat je zelfs kunt stellen dat mijn internationale carrière geboren is bij West Ham. Ik ben blij dat ik weer eens in het stadion mag komen spelen."

Terug opgericht

Volgende week staat ook de beladen komst van Ajax naar Manchester op het programma. City ging in Amsterdam pijnlijk onderuit tegen de club van Frank De Boer en flirt met de uitschakeling. Carlos Tevez maakt zich niet druk. "Na die dramatische wedstrijd was het nodig om ons weer op te richten, beter te spelen en te winnen. Dat hebben we ook gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties