Mancini: "We missen teveel kansen"

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Mancini: "We missen teveel kansen"
Foto: © SC

Manchester City-trainer Roberto Mancini was zaterdagavond ontevreden over zijn aanvallers. Op bezoek bij West Ham United kwam de club van Vincent Kompany niet tot scoren. Door het gelijkspel profiteert Manchester United van de mogelijkheid om een paar punten uit te lopen.

Na afloop liet Mancini verstaan dat hij vond dat zijn ploeg meer verdiende. “0-0 is geen terechte uitslag. Als je 65 procent balbezit hebt en 22 keer op doel schiet en zulke grote kansen mist, dan verdien je het om te winnen”, aldus de Italiaan.

Over Mario Balotelli was Mancini ook niet tevreden. De veelbesproken Italiaanse spits miste een megakans op de 0-1 maar tikte de bal over het doel. Dat zinde Roberto Mancini duidelijk niet. “Dat is voetbal. Een speler als Balotelli zou uit zo’n kans moeten scoren. Want als je een topspeler bent en je krijgt zo’n kans, dan maak je die af. Maar ik denk niet dat hij niet wilde scoren”, lacht Mancini.

Slechte generale

Wat nu? Een slechte generale repetitie voor de thuiswedstrijd tegen Ajax kunnen de Citizens missen als de pest. “We hebben tegen West Ham weer veel kansen gemist, dat doen we elke wedstrijd. Dat was zo tegen Swansea City en tegen Ajax. Ik ben wel tevreden over ons optreden vandaag maar ontevreden over de gemiste kansen”, besluit Mancini.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties