Hiddink: "Zolang ik plezier heb, ga ik door"

Hiddink: "Zolang ik plezier heb, ga ik door"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guus Hiddink is afgelopen week 66 jaar geworden, maar aan stoppen denkt de Nederlander nog niet. Daarvoor heeft hij het te veel naar zijn zin bij het Russische Anzhi Makhachkala.

"Toen ik jonger was, had ik misschien niet kunnen denken dat ik op deze leeftijd nog aan het trainen zou zijn, maar ik heb nog steeds genoeg energie", zegt Hiddink in De Telegraaf. "We spelen momenteel om de drie, vier dagen een wedstrijd, maar ik hoef mezelf niet het zweet van het voorhoofd te vegen, omdat ik opzie tegen alles wat voorbijkomt."

"Ik stel regelmatig de vraag of 'de oude een stapje terug moet doen en op de tribune moet gaan zitten met een sigaar'. Mijn omgeving zegt me niet dat te doen en zolang ik plezier heb, ga ik ook door. Laatst moest ik een keer afhaken voor een wedstrijd, omdat ik vocht in mijn knie had. Dat werd heel groot gebracht en ik bedank iedereen voor het medeleven, maar het was gewoon een kleine blessure door de slijtage, die alle oud-profs hebben", aldus de trainer van onder andere Mbark Boussoufa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties