Cristiano Ronaldo out na elleboogstoot

Koen Schaaphok
| 4 reacties

De afgelopen wedstrijd van Real Madrid-vedette Cristiano Ronaldo bij Levante was weer eens wat anders. Na een elleboogstoot was de Portugees even groggy maar speelde door. Bij de rust ging het echter niet meer.

De wedstrijd was amper afgetrapt of CR7 kreeg een elleboog in het gezicht. De aanvaller begon meteen te bloeden en moest even verzorgd worden. Na de behandeling speelde Ronaldo door en scoorde, na een vrije trap van Xabi Alonso, zelfs de 0-1. Toch bleef de spits tijdens de rust achter in de kleedkamers.

Het zicht werd de Portugees namelijk belemmerd. Trainer Jose Mourinho, dat hiermee weer een aanvaller ziet wegvallen, bleef er kalm onder. "Het was onmogelijk voor hem om verder te spelen. Hij gaat daarom in Madrid naar het ziekenhuis voor verder onderzoek."