Aalst-coach hekelt fans

Tomas Taecke
| 7 reacties
Aalst-coach hekelt fans
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eendracht Aalst-coach Bart Van Renterghem was niet opgezet met de reactie van het eigen publiek na de 2-0-nederlaag in Brussels: "Zo helpen ze de ploeg niet vooruit", klinkt het bij de oefenmeester.

De Ajuinen hebben geen al te beste uitreputatie en bewezen afgelopen weekend in Molenbeek alvast niet het tegendeel. Eendracht ging tegen Brussels met 2-0 onderuit en kreeg in de slotfase ook nog eens de eigen aanhang over zich heen.

"De fans steunden ons de hele wedstrijd, maar naar het einde van de wedstrijd toe sloeg dat om", wist Van Renterghem tegenover Het Nieuwsblad. "Ze hebben het recht om boos te zijn maar op die manier helpen ze de jonge ploeg allesbehalve vooruit".

"De eerste helft was niet slecht, maar we creëerden te weinig doelkansen. Na de pauze was de prestatie ondermaats. De uitbalans oogt dan wel slecht, onze plaats in het klassement is dat niet. Op bezoek bij Brussels was er een gebrek aan slagkracht om de kansen in doelpunten om te buigen. Het ontbreken van Glouftsis speelde daar wel een rol bij", aldus de Aalsterse coach.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties