Groep E: Juventus wil over Chelsea springen

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Groep E:  Juventus wil over Chelsea springen
Foto: © SC

Alles ligt nog volledig open in groep E van de Champions League. Het topduel van vanavond is dat tussen Juventus en Chelsea. Het wordt een gevaarlijke match voor Juventus. Bij verlies lopen ze de kwalificatie op de volgende ronde mis.

Juventus – Chelsea

Juventus-trainer Angelo Alessio is op zijn hoede. “We weten dat het alles of niets is en we willen doorgaan. We moeten onze vechtlust tonen op het veld, dan zullen we winnen. We weten hoe goed hun doelman is, maar we zullen heel wat kansen moeten creëren. Zij zijn de Europese kampioen en we moeten hen respecteren. Maar we weten ook hoe sterk wij zijn.”

FC Nordsaelland – Shakhtar Donetsk

Voor de Denen van Nordsjaelland zit het Europees avontuur er zo goed als op. Voor Shakhtar daarentegen is dit de ideale kans om zijn plaats als leider in de groep te verstevigen. Mircea Lucescu beseft het belang van deze wedstrijd. “De match is heel belangrijk, zowel voor ons als onze tegenstanders. Het is hun laatste Champions League-wedstrijd in Denemarken en ze zullen alles geven tot de laatste snik. We nemen hen heel serieus en zullen er alles aan doen om te winnen."

Haalt Juventus het van Chelsea?

Juventus wil de hoop op kwalificatie niet opgeven, maar daarvoor moet het op eigen veld eerst winnen van Chelsea. Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Juventus wint, krijgt u 108 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Chelsea bij UNIBET van 60 euro kan u 270 euro opleveren!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties