Fiorentina bijt tanden stuk op Torino

Sam Soetaers
| 2 reacties
Fiorentina bijt tanden stuk op Torino
Foto: © SC

Fiorentina is niet voorbij Torino geraakt. Het kan daardoor leider Juventus verder zien uitlopen. Roma won zijn wedstrijd wel. Het klopte Pescara.

Fiorentina was door een sterke zegereeks opgeklommen naar de derde plaats in de Serie A. Het ziet nu een einde komen aan die reeks na een gelijkspel op het veld van Torino. De thuisploeg, dat speelde met Gillet in doel, kwam vijf minuten voor tijd op voorsprong via een doelpunt van Alessio Cerci. Hij schoot de bal in het dak van het doel.

Een kwartier voor tijd benutte Gonzalo Rodriguez een strafschop waardoor het terug gelijk stond. Lang duurde dat niet want een minuut later zette Birsa de thuisploeg opnieuw op voorsprong. Zes minuten voor tijd stelde invaller Mounir El Hamdaoui weer gelijk. Hij stond welgeteld twee minuten tussen de lijnen.

Zege Roma
Roma had een doelpunt genoeg om de zege veilig te stellen bij Pescara. Destro schoot in de rebound al na vijf minuten spelen het winnende doelpunt binnen. Door deze zege heeft Roma nu 23 punten uit 13 wedstrijden. Pescara daalt verder weg in de rangschikking naar een negentiende plaats.

Overige uitslagen:
Atalanta - Genoa 0-1
Sampdoria - Bologna 1-0
Chievo - Siena 0-0

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties