Ibrahimovic: "Beckham moet naar Parijs komen als hij prijzen wil winnen"

Christophe van den Boom
| 2 reacties
Ibrahimovic: "Beckham moet naar Parijs komen als hij prijzen wil winnen"
Foto: © SC

David Beckham wordt aan zowat elke club gelinkt sinds hij zijn vertrek bij LA Galaxy aangekondigd heeft. Zlatan Ibrahimovic raadt de Britse ster aan om naar Parijs te komen.

“Het is een heel goed project hier in Parijs en als hij meer trofeeën wil winnen, dan is deze club ideaal voor hem”, verklaarde Ibrahimovic. “Met dit team kunnen we binnen twee jaar de Champions League winnen.”

Ook wil de Zweed dat Mario Balotelli zich bij het team voegt. “Mario heeft heel veel talent. Op zijn leeftijd heeft hij het potentieel om een van de beste aanvallers ter wereld te worden. Ik denk dat hij volwassener is geworden en dat hij graag terug met mij op het veld zou willen staan.”

Ibrahimovic heeft in zowat elke topcompetitie zijn waarde bewezen, behalve in Engeland. Nog nooit speelde hij voor een Engelse club en hij ziet dat ook niet meer gebeuren. “Ik zal nooit in Engeland spelen. Ik weet dat ik daar heel veel kritiek krijg, maar ik had in Engeland veel doelpunten kunnen scoren. Ik zou overal kunnen scoren”, besluit de Zweedse international.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties