Vandalen namen auto Wolves-coach onder handen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Vandalen namen auto Wolves-coach onder handen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stale Solbakken, de coach van Wolves, kreeg vandaag een onaangename verrassing. Vandalen hadden namelijk zijn auto onder handen genomen. Solbakken ligt onder vuur na de mindere resultaten van de voorbije weken.

Wolves staat momenteel pas achttiende in het Engelse Championship. Voor het seizoen was de promotie nochtans het doel. De degradant verloor dinsdag nog in eigen huis van Millwall. Solbakken vond twee dagen erna zijn wagen niet in normale staat terug.

Vandalen hadden een pot verf over de auto gegooid. De politie onderzoekt de zaak maar Solbakken denkt niet dat het zijn relatie met de fans zal beïnvloeden. “Volgens mij gaat het de goede band die ik met de supporters heb niet aantasten”, aldus Solbakken op een persconferentie.

“Ik accepteer dat sommigen vragen stellen bij onze recente prestaties maar denk dat de fans van Wolves redelijke en faire mensen zijn. Ik wil hen het succes brengen die ze verdienen. Nu moest ik echter wel klacht indienen bij de politie aangezien mijn gezin geen gevaar mag lopen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties