Leekens gelooft in Rode Duivels en wacht voor zichzelf op goede kans

Leekens gelooft in Rode Duivels en wacht voor zichzelf op goede kans
Foto: © SC

Georges Leekens blijft rotsvast geloven in de Rode Duivels. Volgens hem zullen ze zich als groepswinnaar plaatsen voor het WK 2014 in Brazilië. Dat vertelde hij op de uitreiking van de Trofee Raymond Goethals.

Leekens zetelde in de jury voor die prijs, die dit jaar naar Peter Maes gaat. Mac the Knife zou de prijs echter aan Marc Wilmots hebben gegeven. Wilmots, die Leekens heeft opgevolgd als bondscoach, is volgens Leekens enorm goed bezig met de Rode Duivels. “Door de kwaliteit van de spelers en de trainer ben ik er van overtuigd dat we ons plaatsen voor het WK in Brazilië”, aldus Leekens. Al grappend voegde hij er ook nog aan toe dat ook de gunstige kalender (die hij zelf heeft afgedwongen) in de groep er voor iets zou tussenzitten.

Ook over zijn eigen toekomst wist de coach iets te vertellen: “Ik loop op dit moment de muren op. Zonder mijn vrouw zou ik het niet volhouden. Ik heb al een aantal aanbiedingen gekregen, maar wacht op een mooie kans. Dat zal sowieso in het buitenland zijn, want ik geloof dat de gemoederen in België nog wat meer zullen moeten bedaren. En ik heb hier al voor zowat elke club uit de Jupiler Pro League gewerkt”, besloot Leekens.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties