Getafe pakt in allerijl puntje tegen Osasuna

Getafe leek op weg naar een thuisnederlaag tegen Osasuna, maar een penalty in blessuretijd besliste daar anders over.

In het Coliseum Alfonso Pérez gebeurde er een hele lange tijd niets. Met nog een kwartier te spelen stond het nog steeds 0-0 en waren er ook nog bijna geen kaarten gevallen. Maar toen gingen de poppen aan het dansen: eerst werd Armenteros uitgesloten bij Osasuna, waar Roland Lamah de hele wedstrijd op de bank zat.

Met tien tegen elf slaagde Osasuna er toch nog in om te scoren: Nino bediende Sola, die de 0-1 maakte zo’n vijf minuten voor affluiten. Het sein voor Getafe om alles op alles te zetten, en dat loonde uiteindelijk. In blessuretijd dwongen ze een strafschop af, die werd omgezet door Diego Castro.

Beide teams schieten niet veel op met de puntendeling: Getafe verliest mogelijk de aansluiting met de Europese plaatsen, Osasuna komt niet echt weg uit de gevarenzone.