Elke abonnee mag iemand gratis meenemen naar Beerschot-Mechelen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 10 reacties
Elke abonnee mag iemand gratis meenemen naar Beerschot-Mechelen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot wil in moeilijke tijden hun trouwe supporters bedanken. Abonnee's mogen gratis iemand meenemen naar Beerschot-KV Mechelen. Er wordt wel gevraagd om het ticket, om praktische redenen, voor zaterdag af te halen.

Zaterdag speelt Beerschot tegen KV Mechelen. De Antwerpse club grijpt deze gelegenheid aan om de trouwste supporters te bedanken, de abonnee's dus. Zij mogen gratis iemand meenemen.

Kent u geen abonnee? Niet getreurd, ook Voetbalkrant.com geeft HIER tickets weg!

Voor de volledigheid kan u hieronder heel het persbericht nalezen.

Gratis tickets voor K. Beerschot AC - KV Mechelen!

In sportief moeilijke tijden kan onze club steeds rekenen op haar trouwe supportersaanhang om samen, schouder aan schouder, uit het dal te klimmen. K. Beerschot AC wenst deze loyale supporters, die wekelijks hun ploeg komen aanmoedigen, te danken voor de onvoorwaardelijke steun aan de club, in goede en slechte tijden. 

Elke Beerschot-abonnee krijgt een gratis ticket voor de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen (zaterdag 22 december, aftrap 20u00). Wij hopen namelijk op een vol huis om zaterdag in een kolkend Kiel nog één keer te stunten voor de winterstop. De twaalfde man is en blijft een extra motivatie en een enorme steun voor de ploeg. Breng komend weekend zo veel mogelijk vrienden, kennissen en familie mee om onze Beren te ondersteunen in de geladen streekderby tegen de Mechelaars. 

Voorwaarden:
Actie geldig van woensdag 19 december tot aan de start van de wedstrijd (zaterdag 20u). Om praktische redenen vragen wij u om niet tot zaterdagavond te wachten om uw ticket te komen afhalen. Elke Beerschot-abonnee die in de Ticket Corner/Fanshop zijn abonnement toont, krijgt één extra ticket voor de wedstrijd K. Beerschot AC - KV Mechelen. Mogelijk kan deze persoon in het stadion niet naast de abonnee zitten. Overige tickets dienen aangekocht te worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties