Milan wil geen vedetten meer aantrekken

Mathias Dumarey
| 25 reacties
Milan wil geen vedetten meer aantrekken
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AC Milan heeft bij monde van vicevoorzitter Adriano Galliani aangekondigd dat de club in de toekomst geen vedetten meer zal aantrekken. "We gaan kiezen voor een Arsenal-beleid", klinkt het.

AC Milan houdt nu al rekening met de Financial Fair Play en zal zijn beleid hierop afstellen. "We gaan spelers op jonge leeftijd kopen voor een behoorlijk laag transferbedrag. Ons nieuwe motto is nu het creeëren van topspelers in plaats van ze te kopen", zegt Galliani op Milan Channel.

"We kijken nu naar talenten want dat is wat Italië nu nodig heeft. We speuren nu de markt af naar spelers van 22 en 23 jaar die ons verder kunnen helpen. We starten vanaf nul. Dit is nu het jaar één van het nieuwe Milan en we hopen dat we snel weer internationale successen zullen kunnen vieren", aldus nog Galliani.

AC Milan staat momenteel zevende in de Serie A. De jongste weken kon het wat opklimmen na een desastreuze competitiestart. Afgelopen zomer vertrokken bij de Rossoneri vedetten als Ibrahimovic en Thiago Silva om budgettaire redenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties