Mignolet op eigen veld onderuit tegen de Spurs

Mathias Dumarey
| 13 reacties

Sunderland is er niet in geslaagd om de ongeslagen reeks van Tottenham Hotspur tot een eind te brengen. In het eigen Stadium of Light gingen Simon Mignolet en co met 1-2 onderuit.

Tottenham Hotspur had in de eerste helft nogal wat kansen, maar Emmanuel Adebayor en Gareth Bale konden Simon Mignolet niet verslaan. Zoals zo vaak in het voetbal is het dan de andere ploeg die scoort. John O'Shea kon vijf minuten voor de rust de 1-0 aantekenen.

Tottenham wilde echter niet dat hun positieve reeks werd doorbroken. Omdat het kersttijd is, besloot Sunderland-speler Carlos Cuellar om de bezoekers uit Londen een handje te helpen met een eigen doelpunt. Drie minuten later hadden de Spurs de scheve situatie van voor de rust al helemaal rechtgezet toen Aaron Lennon de 1-2 aantekende.

Sunderland was niet bij machte nog tegen te prikken. Erger nog, het verloor doelpuntenmaker en sterkhouder O'Shea met een blessure. Tottenham blijft dankzij de zege mooi in de topvijf, Sunderland blijft hangen in de middenmoot maar kijkt toch wat zorgelijk achterom.