Mignolet: "Manager kwam me weer feliciteren"

Mignolet: "Manager kwam me weer feliciteren"
Foto: © SC

Simon Mignolet zag Sunderland gisteren met 1-2 verliezen van Tottenham, maar daar moest de Rode Duivel zich niets voor verwijten. De doelman was de enige reden waarom de score niet hoger was opgelopen.

"We hadden gehoopt om met een negen op negen het jaar te kunnen afsluiten, maar Tottenham is niet de eerste de beste tegenstander. Op basis van de tweede helft is hun overwinning ook terecht", vertelde Mignolet aan Het Nieuwsblad.

"Over mijn eigen prestatie kan ik niet ontevreden zijn. Ik doe het de laatste weken zeer goed. Dat ziet ook de coach. Na de wedstrijd is hij mij opnieuw komen feliciteren. Ik had dan ook niet anders verwacht dan dat hij zegt dat hij mij niet kwijt wil. Dat laatste heeft hij mij trouwens niet persoonlijk gezegd. De coach heeft gewoon zeer veel vertrouwen in mij.

Zelf wil Mignolet ook niet vertrekken in januari. "Het zijn niet meer dan geruchten, je weet hoe dat gaat in het voetbal. Ik hoorde nog niets van mijn makelaars Guy Vandersmissen en Nico Vaesen. Zij hebben nog niets binnengekregen. En er al zeker niet met mij over gesproken. Het belangrijkste zijn mijn prestaties voor Sunderland."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties