Sampdoria stunt met tien man bij Juventus

Fabian Morren
| 22 reacties

Sampdoria heeft voor een stunt van formaat gezorgd. Niet alleen door de 1-2-overwinning op het veld van Juventus, maar ook door hoe ze tot stand kwam.

Het leek een simpele namiddag te worden voor Juventus. Giovinco had de thuisploeg na 24 minuten spelen vanaf de stip op voorsprong gebracht. Bovendien moest Sampdoria na een half uur ook nog eens met tien man verder na de uitsluiting van Gaetano Becardi.

Emmanuel Icardi dacht er toch anders over. Met twee goals in de tweede helft bezorgde hij de bezoekers de overwinning.

Juventus heeft nu nog een voorsprong van vijf punten op achtervolger Lazio, dat zaterdag al won van Cagliari.

Ook Fiorentina liet zich thuis verrassen. De club uit Firenze ging verrassend met 0-2 onderuit tegen Pescara. AC Milan deed wel wat het moest doen tegen Siena: 2-1.