Tévez: "Dacht vorig jaar aan voetbalpensioen"

Tévez: "Dacht vorig jaar aan voetbalpensioen"
Foto: © SC

Carlos Tévez heeft tijdens de problemen van vorig seizoen even gedacht aan stoppen met voetballen. De speler van Manchester City vertelt dat in een interview met Rock & Closs.

Vorig seizoen kwam Tévez in aanvaring met manager Roberto Mancini na het weigeren van een invalbeurt in de CL tegen Bayern München. De Argentijn weigerde ook terug te keren naar de Engelse club, maar uiteindelijk werd er een oplossing gevonden.

"Vorig jaar was ik bijna met pensioen gegaan", aldus Tevez. "Ik was het plezier in het voetbal verloren, terwijl ik alleen in mijn kamer huilde. Als er slechte tijden komen, komt alles tegelijkertijd. Met het Argentijnse elftal werden we in eigen land uitgeschakeld in de Copa America en na het conflict met Roberto wilde ik niets meer met voetbal te maken hebben."

"Gelukkig gaat het nu goed met me. Ik heb het verlangen naar het spel teruggevonden. Mijn relatie met Mancini is hartelijk. Als hij me voorheen uit het team haalde of niet in de basis zette, beledigde ik hem. Nu ben ik meer ontspannen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties