Paulinho deze zomer zeker naar Europa

Thomas Eeckhout
| 7 reacties
Paulinho deze zomer zeker naar Europa
Foto: © SC

DeBraziliaanse middenvelder Paulinho, die momenteel nog in eigen land voor Corinthians speelt, zal naar alle waarschijnlijkheid deze zomer de overstap naar Europa maken.

De 24-jarige middenvelder speelde zichzelf in de kijker van Chelsea en Inter Milaan, maar bleef de afgelopen transferperiode toch bij Corinthians. Volgens zijn zaakwaarnemer Kia Joorabchian kreeg Paulinho de voorbije maand enkele aanbiedingen uit zowel Engeland als Italië, maar verkoos hij om toch nog even in Brazilië te blijven.

Joorabchian haastte zich wel om te zeggen dat Paulinho heel binnenkort de Atlantische oceaan zal oversteken voor een Europees avontuur. "Hij ziet zijn toekomst in Europa en ik denk dat het zeker is dat hij deze zomer een transfer naar Europa maakt."

Dat Chelsea naar de diensten van Paulinho hengelt hoeft niet te verwonderen. Paulinho is een box-to-box-speler van het type Gerard en Lampard. En laat die laatste bezig zijn aan zijn laatste maanden bij Chelsea. Ook de sterke prestaties van Paulinho in de Copa Libertadores en het WK voor clubs, dat Corinthians won tegen Chelsea, zorgden ervoor dat hij in het oog springt bij Europese topclubs. 

"Ik ben er zeker van dat hij bij een absolute topclub terecht kan", zegt Joorabchian. "Hij werd al in verband gebracht met Italiaanse en Engelse teams. Nu is het zijn beurt om een keuze te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties