Roma verliest opnieuw, Balotelli scoort

Christophe van den Boom
| 1 reacties

AS Roma leed vorig weekend tegen Cagliari een grote nederlaag en wilde dat zondag rechtzetten. Dat lukte niet. Integendeel. Sampdoria won met 3-1. Ook AC Milan kon niet winnen. Mario Balotelli sleepte een punt uit de brand.

Sampdoria – AS Roma 3-1

AS Roma wilde de nederlaag tegen het Cagliari van Nainggolan doorspoelen met een overwinning. De eerste helft hielden de Romeinen nog stand, maar na de pauze brak Roma. Enkele minuten in de tweede helft bracht Estigarribia de thuisploeg op voorsprong. Twintig minuten later verdubbelde Sansone. Roma milderde tot 2-1, maar niet veel later stond de 3-1 op het bord.

Cagliari – AC Milan 1-1

AC Milan is op bezoek bij Nainggolan niet verder dan een 1-1 gelijkspel geraakt. Vlak voor de rust maakte Ibarbo de 1-0 en Cagliari was op weg naar winst. Acht minuten voor affluiten kreeg Milan een penalty en wie anders dan Mario Balotelli zette die feilloos om.

Bologna-Siena 1-1

Siena kwam op het veld van Bologna na een halfuur spelen op voorsprong. Vlak voor de pauze kwam Bologna langszij. In de tweede helft probeerden beide ploegen nog, maar scoren zat er niet meer in.