Reactie El Ghanassy: "Geen goeie wedstrijd van mij"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
El Ghanassy: "Geen goeie wedstrijd van mij"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Yassine El Ghanassy verscheen voor het eerst aan de aftrap bij Heerenveen. Heerenveen speelde 2-2 gelijk tegen VVV, maar de vleugerspeler die nog steeds eigendom is van AA Gent was echter niet helemaal tevreden over zijn wedstrijd.

“Ik speelde absoluut geen goeie wedstrijd. Iedereen heeft kunnen vaststellen dat ik nog wedstrijdritme mis en na een uur spelen was ik al ontzettend moe. Als ik in vorm ben, dan komt er veel meer dreiging van me uit. Ik heb er alles aan gedaan om het team te helpen, maar het is niet makkelijk als je al lang niet meer tussen de lijnen hebt gestaan. “Ik heb hard getraind gedurende de afgelopen maanden in Engeland, maar dat is niet hetzelfde als wedstrijden spelen.”, zo laat El Ghanassy optekenen op de Friese clubwebsite.

Volgens de frivole buitenspeler verscheelt de Nederlandse competitie niet zo veel van de Belgische. De Eredivisie is ingewikkeld, maar zeer gelijkaardig aan hoe ik gewend was in België. Conclusie: ik moet absoluut nog progressie maken.”

De Marrokaanse Belg kwam bij West Bromwich Albion niet verder dan één basisplek en één invalbeurt in de beker. Bij de reserven speelde hij ook amper mee in 4 duels, waarin hij echter wel 3 maal raak trof.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties