Barcelona bezig met huiswerk voor volgend seizoen

Mathias Dumarey
| 19 reacties
Barcelona bezig met huiswerk voor volgend seizoen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona lijkt zonder ongelukken opnieuw af te stevenen op een titel in de Primera Division. Om het succes te bestendigen, kijken de Catalanen nu al uit naar een drietal gerichte versterkingen voor volgend seizoen.

Volgens El Mundo Deportivo zou FC Barcelona komende zomer een drietal spelers willen toevoegen aan hun sterrenensemble. Het zou gaan om een doelman, een centrale verdediger en een aanvaller. De geruchtenmolen draait alvast op volle toeren. Voor de positie van sluitpost circuleren de namen van David De Gea (Manchester United), José Manuel Reina (Liverpool) en Vicente Guaïta (Valencia). 

Betreffende de centrale verdedigers vallen de namen van Mats Hummels (Borussia Dortmund), Aymen Abdennour (FC Toulouse) en Marquinhos. In de aanval zouden Neymar (Santos) of Sergio Agüero (Manchester City) voor de doelpunten moeten zorgen.

Vanuit de jeugd zouden ook een aantal talenten de opstap naar het eerste elftal maken. Het gaat om Sergi Roberto (21), Rafinha (19) en Gerard Deulofeu (18).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties