Fellaini wil volgende stap in carrière

Fellaini wil volgende stap in carrière
Foto: © SC

Marouane Fellaine bekende aan Sunday People dat een aanbieding van Chelsea heel aanlokkelijk zou zijn. Maar hij uitte daarnaast ook zijn liefde voor Everton.

De Belgische middenvelder zou geïnteresseerd zijn om Chelsea te vervoegen en zo Champions League voetbal te kunnen spelen. Hij vertelde ook dat hij nog steeds erg gelukkig is bij The Toffees en Everton ziet als zijn tweede thuis.

De 25-jarige speler stond het afgelopen jaar in de belangstelling van de grote clubs in Engeland. Dit seizoen was de middenvelder al goed voor 10 doelpunten in 21 matchen, wat de interesse alleen nog maar deed toennemen.

“Ben ik geïnteresseerd in Chelsea? Dat is normaal denk ik. Ik heb nog nooit in de Champions League gespeeld. Ik ben echter ook gelukkig bij Everton. Ik kan goed overweg met mijn ploeggenoten. Het is mijn thuis. Maar aan de andere kant wil ik ook graag de volgende stap in mijn carrière zetten”, vertelde hij aan Sunday People.

“Everton betaalde 20 miljoen euro voor mij en wil me niet zomaar laten gaan. Als een grote club mij wilt, zullen ze de prijs moeten betalen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties