Galatasaray zet scheve situatie recht

Galatasaray heeft thuis gewonnen van Orduspor. Het moest daarvoor wel een 0-2 achterstand ombuigen in een 4-2 eindstand. De club heeft nu terug zes punten voorsprong op eerste achtervolger Fenerbahçe.

Galatasaray – Orduspor 4-2

Inan had de bezoekers op het kwartier een cadeautje gedaan met een eigen doelpunt en iets na rust zag het er niet goed uit voor Galatasaray toen Stancu een penalty omzette voor Orduspor.

Wesley Sneijder scoorde op het uur voor de thuisploeg en Yilmaz bracht Galatasaray op en over de tegenstander. Inan kon in het slotkwartier zijn foutje rechtzetten, waardoor het nog 4-2 werd.

Galatasaray heeft nu weer zes punten voorsprong op Fenerbahçe.

Fenerbahçe – Kasimpasa 3-1

Dat Fenerbahçe won gisteren al met 3-1 van Kasimpasa. Uche had de bezoekers op voorsprong gebracht, waarna de thuisploeg het lange tijd moeilijk had. Webo pracht Fenerbahçe terug in de wedstrijd, maar pas in de blessuretijd viel de beslissing met doelpunten van Belozoglu en Sow.