Celtic naar halve finales Schotse beker

Celtic Glasgow heeft zich na een 1-2 zege op het veld van St. Mirren kunnen plaatsen voor de halve finales van de Schotse beker. De andere kwartfinales worden vandaag en morgen afgewerkt.

In de Schotse competitie staat er geen maat op Celtic en ook in de beker lijkt de club uit Glasgow voorlopig op weg naar de hoofdprijs. Op het veld van St. Mirren werd alvast een nieuwe horde genomen.

Al na vijf minuten kwam Celtic op voorsprong dankzij Ledley, maar evenveel minuten later had Esmaël Gonçalves al voor de gelijkmaker gezorgd voor de thuisploeg. Na twintig minuten bracht Anthony Stokes de bezoekers weer op voorsprong.

St. Mirren probeerde nog iets terug te doen, maar gaf zijn fans in St. Mirren Park geen reden meer tot juichen. Celtic gaat uiteindelijk meer dan logisch naar de halve finales.