"Groter kan een wedstrijd niet zijn"

Fabian Morren
| 3 reacties
"Groter kan een wedstrijd niet zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Twee terugwedstrijden staan vanavond op het menu in de achtste finales van de Champions League. Dortmund krijgt het bezoek van Shakhtar Donetsk, maar het duel waar iedereen op wacht is uiteraard Manchester United - Real Madrid.

Real Madrid mag dan wel twee keer Barcelona verslagen hebben in vijf dagen, het is nu dat het moet gebeuren. Een vroege uitschakeling in de CL en je mag - ondanks de finaleplaats in de Copa del Rey - al spreken van een mislukt seizoen bij Real. Ook de titel is immers heel ver weg.

Maar stel u even voor dat Manchester United straks uitgeschakeld wordt. Op dit moment met voorsprong de beste ploeg van Engeland, dat nog steeds aanzien wordt als één van de sterkste competities ter wereld. Man United heeft in eigen land een voorsprong van twaalf punten op dichtste achtervolger City.

United kan de beste uitgangspositie voorleggen. In Bernabeu werd het namelijk 1-1. Sir Alex Ferguson schaamt er zich niet voor om behoorlijk verdedigend uit de hoek te komen met zijn elftal. De kans is groot dat dit ook vanavond op Old Trafford het geval zal zijn. Real het spel laten maken - dat doen ze namelijk niet graag.

Grote match

"Veel groter kan een wedstrijd niet zijn", zegt Ferguson. "Real heeft net twee fantastische wedstrijden tegen Barcelona achter de rug. Ze hebben net op tijd de juiste vorm te pakken. Ik denk dat beide ploegen gaan scoren. Dus we zullen meer dan één goal moeten maken om ons te plaatsen."

"Ik verwacht Man United zeer verdedigend als wij de bal hebben en sterk aanvallend als zij in balbezit zijn", reageert Real-trainer José Mourinho. "We komen hier toe na twee belangrijke overwinningen, maar er zou geen verschil zijn na twee nederlagen. Het is echter goed om de spelers blij te zien na de twee zeges tegen Barcelona."

Dortmund

Oh ja, er is ook nog Dortmund - Shakhtar Donetsk. De Duitsers zijn in het voordeel na een 2-2-gelijkspel in de heenwedstrijd. Shakhtar moet dus eigenlijk winnen om nog te kunnen doorstoten naar de kwartfinales van de Champions League.

Wordt het een doelpuntrijke topper in de Champions League? Waag gerust een gokjeAls je denkt dat er meer dan 4,5 goals vallen in Manchester United - Real Madrid, kan een gokje van 60 euro bij UNIBET  je 261 euro opleveren.Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties