Laudrup langer de sportieve baas bij Swansea

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Laudrup langer de sportieve baas bij Swansea
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michael Laudrup blijft tot de zomer van 2015 de manager van Swansea City. De Deen bezorgde dit seizoen de Welshe club een eerste grote prijs in de clubgeschiedenis met het winnen van de League Cup.

Laudrup had in het Liberty Stadium nog een contract tot de zomer van 2014, maar daar wordt nu dus nog een jaartje aan toegevoegd. Laudrup volgde bij Swansea de naar Liverpool vertrokken Brendan Rodgers op.

Laudrup werd in de voorbije weken tal van keren in verband gebracht met grote teams, maar hij koos er dus voor om langer in Wales te blijven. Voorzitter Huw Jenkins is in de wolken: "Het is een enorme boost voor iedereen die bij Swansea is betrokken. Van de spelers, staf en directie tot de meest belangrijke mensen van deze club: de supporters."

De manager zelf die Swansea momenteel op een achtste plaats heeft geparkeerd in de Premier League is ook tevreden. "We begonnen dit seizoen aan iets waar ik graag een vervolg wil aan geven. Ik weet dat er veel gespeculeerd wordt over mijn toekomst, maar ik heb altijd gezegd dat ik hier gelukkig ben en twijfelde nooit. Ik kijk al uit naar volgend seizoen", besluit de Deen op de website van the Swans.


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties