Reactie Haagdoren: "Belangrijke driepunter"

Fabian Morren
| 0 reacties
Haagdoren: "Belangrijke driepunter"
Foto: © SC

Lommel United won van streekgenoot Dessel met 3-2. Coach Philip Haagdoren was tevreden na afloop maar niet volledig met het tegendoelpunt in het slot van de wedstrijd.

Door Frank Gielen

“Ik denk dat we maar een halve revanche beet hebben vandaag”, opent de Lommelse trainer. “In de eerste helft denk ik dat we de wedstrijd vooral gewonnen hebben. We werden weggedrukt bij momenten en moesten eigenlijk blij zijn met 1:1 bij de rust. Ik heb onder de rust gezegd dat Dessel die druk geen 90 minuten kon volhouden.”

Lommel United kwam gretig uit de kleedkamer en dit resulteerde in meer kansen en doelpunten. “In de tweede helft toonden mijn jongens meer verbetenheid om te winnen, en zijn we ook beter in het spel gekomen met goede druk naar voren”, gaat Haagdoren verder. “Door nonchalance op het einde komen we nog bijna in de problemen. Maar al bij al is dit vandaag een belangrijke driepunter.” 

Drie zeges op rij
Met deze winst behaalt Lommel United 9 op 9 en klimt het stilaan terug naar de subtop in het klassement. “In Oudenaarde wisten we dat we best wonnen omdat de ploegen achter ons ook nog wel een keer zouden winnen en dichterbij konden komen. Met de 9 op 9 uit de laatste drie matchen is die druk nu een stuk minder. Misschien had onze wedstrijd vandaag een iets meer defensieve balans en minder voetballende kwaliteit. Maar de laatste weken tonen aan dat dit meer loont dan steeds frivool voetbal te willen brengen”, besluit Philip Haagdoren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties