Al meteen interesse voor Yaya Touré

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Al meteen interesse voor Yaya Touré
Foto: © SC

Gisteren raakte bekend dat Yaya Touré de onderhandelingen met Manchester City afbrak omdat hij het niet eens kon raken met de club over de voorwaarden van een nieuwe overeenkomst. Een dag later staan enkele teams al meteen in de rij voor de Ivoriaanse middenvelder.

Zo zou Chelsea meer dan gewone belangstelling tonen in de voormalige speler van Beveren. Ook Real Madrid zou in dans springen om de 29-jarige complete middenvelder binnen te halen. Coach José Mourinho zou een enorme fan zijn van Touré. Het is echter de vraag of Mourinho nog veel in de pap te brokken heeft op gebied van transfers bij ‘De Koninklijke’. De Portugees lijkt aan het einde van het seizoen te vertrekken bij Real en de Spanjaarden zullen misschien niet staan te springen om de speler binnen te halen.

Volgens een regel die de FIFA heeft opgesteld kan een speler ouder dan 28 jaar zijn contract uitkopen bij zijn club wanneer hij na drie jaar dienst geen nieuwe overeenkomst kan tekenen. In het geval van Yaya Touré zou dat neerkomen op zo’n 26 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties