Anzhi en Arsenal willen Valencia-verdediger

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Anzhi en Arsenal willen Valencia-verdediger
Foto: © SC

Anzhi Makhachkala en Arsenal vechten om de handtekening van Adil Rami, de centrale verdediger van Valencia. The Gunners leken lang over de beste papieren te beschikken om de Fransman binnen te halen, maar ook Guus Hiddink zou de geldbeugel willen opentrekken voor Rami.

Anzhi ziet in de 27-jarige centrumverdediger de ideale opvolger voor Christopher Samba. Die vertrok tijdens de transfermercato van januari naar QPR en sindsdien is de club uit Tsjetsjenië nog altijd op zoek naar een waardige vervanger voor Samba. Arsenal zal zich echter niet zonder slag of stoot gewonnen geven in de jacht op Rami. Arsenal-coach Wenger is gecharmeerd door de verdediger en wil hem komende zomer graag naar het Emirates Stadium halen.

Dat Arsenal nog steeds op zoek lijkt naar een centrale verdediger, is niet al te best nieuws voor Thomas Vermaelen. De Rode Duivel is niet aan zijn beste seizoen bezig in Engeland en zat de laatste twee wedstrijden zelfs op de bank. Toeval of niet, tijdens die twee wedstrijden incasseerde het team van Arsène Wenger geen enkel doelpunt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties